Edellinen
Seuraava

Medialehti | Artikkeli | 07.09.2022

Näin käytät puhelintasi luovasti | Medialehti

Näin käytät puhelintasi luovasti

Puhelin kulkee mukanamme jatkuvasti. Sen avulla hoituu nykyään lähes kaikki: yhteydenpito ystäviin ja perheeseen, uutisten lukeminen ja ostosten maksu. Puhelut, viestit ja netin selaus ovat puhelimen käytön arkipäivää, mutta puhelimen käytössä voi toteuttaa myös omaa luovaa puoltaan. Vain taivas on rajana puhelimen luovassa käytössä.

Laadukkaita kuvia puhelimella

Puhelinta voi käyttää moneen erilaiseen tarkoitukseen - myös muuhun kuin puhumiseen ja viestittelyyn. Nykypuhelimien kamerat ovat huippulaatua, ja niillä toteutat luovaa puoltasi ottamalla hyvälaatuisia kuvia itsestäsi tai ympäristöstäsi. Puhelinten kameroissa on monipuolisesti erilaisia ominaisuuksia, joiden avulla toteutat sekä lähikuvat että laajemmat otokset. Parhaimmat puhelinten kamerat ovat nykyään jopa järjestämäkameroiden tasolla laadussaan. Valotusta, asemointia ja kohdetta muuttamalla kuvista saa eri näköisiä. Erilaisilla sovelluksilla myös editoit kuvasi suoraan puhelimessasi.

Puhelin kuin päiväkirja

Usein puhelimissa on jo valmiiksi asennettuna jonkinlainen muistio, johon voit kirjata omia ajatuksiasi - tai vaikka kauppalistaa. Anna luovuutesi kukoistaa ja tallenna omat ajatuksesi heti talteen suoraan puhelimesi muistikirjaan. Voit käyttää muistikirjaa päiväkirjana tai kirjata ylös ajatelmia, säkeitä, runoja tai muita ideoita. Idean iskiessä ei tarvitse etsiä kynää ja paperia, kun muistio on valmiiksi kännykkääsi ladattuna.

Pidä tapaamisesi organisoituna

Puhelimen avulla voit sopia tapaamisia, kirjata niitä kalenteriin ja asettaa muistutuksia asioille, joita et halua unohtaa. Muistutustoiminnon avulla voit asettaa hälytyksen niin, että puhelimesi ilmoittaa sinulle tulevasta tapahtumasta. Puhelimella voit tehdä ja vastaanottaa kokous- ja tapaamiskutsuja ja liittyä verkossa järjestettäviin tapahtumiin suoraan puhelimeltasi. Kalenterissa tapaamiset pysyvät järjestyksessä ja varmistat, että et sovi päällekkäisiä tapaamisia. Mikä parasta, sähköinen kalenterisi kulkee puhelimessasi aina mukanasi.

Tee puhelimesta itsesi näköinen

Puhelin on osa päivittäistä elämäämme ja tyyliämme. Sitä voi koristella omaan tyyliinsä sopivaksi, kulkeehan se usein mukanamme joka paikkaan. Erilaisilla kuorilla teet puhelimesta omannäköisesi. Skalhuset tarjoaa puhelinten kuoria moneen tarpeeseen halusitpa sitten suojata puhelintasi tukevilla ulkokuorilla tai piristää puhelimesi ulkonäköä erilaisin kuosein. Hillityillä, kirkkailla, yksivärisillä tai kirjavilla kuorilla teet puhelimesta itsesi näköisen ja mielialan tai tyylin muuttuessa myös puhelimen kuoret saa helposti vaihdettua.Muunnamme esitteet netissä selattaviksi julkaisuiksi

Medialehti muuntaa mm. PDF- ja JPG-esitteet netissä selattaviksi julkaisuiksi.
Tarvittaessa me voimme suunnitella ja luoda täysin uuden esitteen.
Lisäksi tarjoamme nettijulkaisuille täydellisen ylläpidon Medialehti.fi sivustolla.
Medialehti on kuin oikea selattava lehti netissä.

Medialehti toimii usealla eri alustalla

Kerro meistä myös kavereillesi

Jaa Medialehti Facebookissa | Jaa Medialehti Twitterissä


Medialehti sivusto ja ylläpito

Copyright 2011 - 2023 © Mediabaari